Saturday, August 14, 2010

Saat Skrool Di Tanganku...




Sedar xsedar dh seminggu aku konvo.. sekejap je masa berlalu, saat naik ke pentas 2 dirasakan terlalu cepat, walaupun seminggu sebelum itu aku berdebar2 memikir bagaimana cara untuk naik ke pentas dgn baik. Macam2 la dipikirkan takut terpelecok la, terjatuh la, terpijak kain la huhu..tp akhirnya alhamdulillah la bile sampai di atas stage 2 semuanya berjalan lancar. Tapi, ada 1 kesilapan aku lakukan mase ambik skrool dr TNC, mungkin dek kerana terlalu 'nervous' aku telah tersilap mengambil skrool. sepatutnya sewaktu diberikan skrool oleh TNC aku kena sambut/pegang dgn kedudukan tangan di bawah, namun apa yg berlaku tanpa aku sedari aku mengambil skrool dgn tangan di atas, seolah-olah seperti nak memegang handle motor huhu..aku xtau la TNC perasan ke tak adoiiyaii...haha..

Turun dr pentas aku wat muka selamba je dgn senyuman smpai ke telinga hehe..buat2 xde apa berlaku.. buat2 x bersalah.. dulu mase sekolah2 pn aku selalu wat muka cmni kalau buat salah hehe..s
elepas keluar dr dewan ada sorang kwn tegur.. "cuya tadi abe joe tanya bakpo mu amik skrool gitu?" haha.. diorg semua gelak kn aku.. xpatut betul.. berita skrool aku telah tersebar smpai ke pengetahuan ustazah Raudhah (lecturer aku).. malu gile ustazah pn tau... xpe nnt kalu ada kesempatan lg time master nnt aku akan buat yg lebih baik huhu..kali ni insyaAllah xkn salah dah amik skrool.. ✿ (◕‿◕)✿

p/s : nasib baik dlm gmbar x nampak tangan, dua hari aku xtido lena memikirkan gambar ni huhu...kalau nmpak tgn aku x mau gantung kt dinding huhu..

2 comments:

  1. ape yg jiwangnyer..hehe..ko jeles la 2 bumble bee hehe.. ;P

    ReplyDelete